Perfors Kök AB grundades 2013 i Linsell, Härjedalen.
Vi startade som butik med 3 utställningskök i Linsells lokala livsmedelsaffären. Redan efter 2 år blev vårt kökshörn för litet och köpte vi Linsells gamla skola från 1882. Med en större lokal kunde vi nu visa upp 7 olika utställningskök och många kökslösningar. Det centrala läget i Härjedalen vid korsningen väg 84 och Lofsdalsvägen betyder att vi är nära till många av våra kunder. 

Ägaren Hans Perfors började jobba som köksmontör vid 18 års ålder fram tills han startade Perfors kök AB i 2013. Han har jobbat med många olika tyska och svenska köksmärke såsom Nobilia, Beckermann, Alno och Boman kök. 

Vår filosofi är att erbjuda en helhetslösning genom försäljning och montering av kompletta kök så att hela projektet fullföljs enligt plan. Slutresultatet och personlig service är det allra viktigaste för oss.
Med mer än 20 år erfarenhet inom köksbranschen har vi kunskaperna att hjälpa våra kunder att förverkliga deras köksdröm!

Förutom köksmontering utför vi därför även finsnickeriarbete, plattsättning och rörarbete i köket. Det betyder 1 företag för montering av ditt kök så att arbetet går smidigare och resultatet blir bättre.
Elarbete utförs i samarbete med flera lokala företag.

 

Hans Perfors
Ägare/försäljare
Melina Forsslund
Försäljare/administratör
Rutger van Dillen
Webshopansvarig
Martin Strömberg
Köksmontör